Vill du börja spela handboll? - Klicka här för att komma till informationen
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hallbybollen
2019-01-10 13:16
Aflick åkte med en trupp om 12 tjejer ner till Jönköping för spel i Hallbybollen. Aflick vann ju cupen förra året, men vi hade främst förhoppningen om att börja få spelet att lossna ordentligt då det fortsatt har varit svårt att få till det framåt och bakåt. Vi har ju inte spelat ihop så länge och vi märker verkligen vikten av att spela ihop hela laget så att alla sätter sina roller i alla möjliga olika sammansättningar. Inget bättre än en cup för att verkligen jobba ihop det. 

Vi fick se en del av det vi ville så det var väldigt trevligt. Det offensiva försvarsspelet börjar sätta sig och spelarna överlämnar ansvar på ett bättre sätt och de har bättre timing i detta arbete. Framåt så börjar alla nu förstå våra rörelser och de börjar sätta dessa, det finns dock en del jobb kvar för att hitta varandra tempomässigt här. Men, förståelse först och timing sen - detta kommer sitta klockrent när det är dags för USM på hemmaplan (mer info om detta kommer). 

Resultatmässigt så blev det 3 raka vinster i gruppspelet, en bekväm vinst i åttondelsfinal och sedan torsk i kvartsfinal. Vi är ändå väldigt nöjda med de steg vi tog framåt och med en delad 5e plats i turneringen. 

Lite bilder från turneringen hittar ni här
https://photos.app.goo.gl/15x2URwi8eGQJCPd8 

/Johan S