Börja Spela Handboll? - Klicka här för information
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Nu kör vi igång träningarna igen efter sommaruppehållet!
2020-07-29 10:47
Efter sommaruppehållet kör nu F08S igång med träningar igen den 3/8! 

Vi kör inledningsvis beachträning måndagar och torsdagar kl 18:30-20:00 i Graneberg. Kallelser har gått ut till de första veckorna och det är bra om Ni svarar så vi vet att deltagandet är tillräckligt för att vi ska kunna genomföra. Vi uppdaterar med fler kallelser allteftersom.

Första veckan blir det en hel del förberedelser och träning inför Uppsala Beach, där vi spelar fredagen den 7/8 i 08-klassen, och deltar med två lag. Tyvärr får ju ingen publik delta vid UHK Beach i år med hänsyn till rådande omständigheter, men vi hoppas på att alla familjer och vänner håller alla tummar och tår och hejar på oss på distans :-).

Efter beachcupen fortsätter vi med beachträning någon vecka till för att sedan successivt växla över till mer "vanlig" träning. Vi fortsätter med utomhusträningar tills vi vet mer om hur möjligheterna till inomhusträningar ser ut i höst, och vilka halltider vi får. 

Vi börjar också få mer information och kan se över vilka cuper som kan vara aktuella framöver, och kommer under augusti/september ut med intresseförfrågningar. Preliminära datum för höstens och vårens matcher kommer sannolikt också att läggas ut under augusti. Som med allt annat kommer UHK att noggrant följa utvecklingen kring Covid-19 och de eventuella instruktioner och restriktioner som gäller kring genomförande av cuper och matcher.


Ses snart!

/Tränare och lagledare som ser fram emot en rolig och spännande höst tillsammans med Er alla