Börja Spela Handboll? - Klicka här för information
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala HK
Handboll
P12

Täby HBK
vs
Uppsala HK
Täby HBKvsUppsala HK

  INFORMATION

Matchstart:lör 20 november, 09:00
Plats:Tibblehallen CC
Samling:07:15, Svandammshallarna
Aktivitetsinfo: Lördagen den 20 november är det dags för ett nytt matchsammandrag. Vi avser att ställa upp med två lag och den första matchen spelas kl. 09.00 i Täby. Den sista matchen börjar kl. 11.30. Det tar en knapp timme att åka till Tibblehallen. Adressen är Tibblehallen, Attundavägen, 183 34 Täby. Vi bör vara hemma i Uppsala igen cirka 13-13.30.

Medtag vanliga sportkläder, vattenflaska och gott humör. Klubben lånar ut matchtröjor. Det finns troligtvis möjlighet att köpa kaffe, korv etc. i hallen. Ta gärna med en frukt eller något annat så att barnen får lite energi mellan matcherna.

Samling Svandammshallarna för de som vill samåka: 07.15

Samling vid Tibblehallen för de som åker direkt: 08.30

Ange:

- Om ert barn kommer att vara med och spela eller inte.

samt ett av alternativen nedan (om ni deltar)

- Om ni kör till Täby på egen hand. Samling i Tbibblehallen, Täby 08.30.

- Om ni kommer till samlingen vid Svandammshallarna kl. 07.15 och har plats över i bilen. Ange i så fall hur många platser.

- Om ni kommer till samlingen vid Svandammshallarna kl. 07.15 och inte kan köra till Täby. Ange i så fall hur många ni är som behöver åka med någon annan. Ta med en sittkudde till barnet.

<< Tillbaka