Börja Spela Handboll? - Klicka här för information
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala HK
Handboll
P12

Bollstanäs SK
vs
Uppsala HK
Bollstanäs SKvsUppsala HK

  INFORMATION

Matchstart:sön 30 januari, 13:00
Plats:Smedsgärds Sporthall
Samling:11:30, Intersport i Boländerna (Rapsgatan 1A)
Aktivitetsinfo: Söndagen den 30 januari spelar vi ett matchsammandrag i Upplands-Väsby. Vi ställer upp med ett lag och den första matchen spelas kl. 13.00. Den sista matchen börjar kl. 14.00. Adressen är Holmvägen 23, 194 35 Upplands-Väsby.

Vi kommer att åka med max. 8-9 spelare och tillämpar principen ”Först till kvarn”. Vid nästa sammandrag låter vi i första hand de spelare som inte spelar den 30/1 att vara med. OBS! De barn som inte spelar match tränar som vanligt i Svandammshallen kl. 15.00. (De som spelar match är så klart välkomna att träna de med - om de vill och orkar).

Medtag vanliga sportkläder, vattenflaska och gott humör. Klubben lånar ut matchtröjor. Det brukar finnas möjlighet att köpa kaffe, korv etc. i hallen. Ta gärna med en frukt eller något annat så att barnen får lite energi mellan matcherna.

Samling vid parkeringen utanför Intersport i Boländerna (Rapsgatan 1A) för de som vill samåka: 11.30

Samling vid Smedsgärds Sporthall för de som åker direkt: 12.15

Ange:

- Om ert barn kommer att vara med och spela eller inte.

samt ett av alternativen nedan (om ni deltar)

- Om ni kör till Upplands-Väsby på egen hand. Samling i Smedsgärds Sporthall kl. 12.15

- Om ni kommer till samlingen vid parkeringen i Boländerna kl. 11.30 och har plats över i bilen. Ange i så fall hur många platser.

- Om ni kommer till samlingen vid parkeringen i Boländerna kl. 11.30 och inte kan köra till Upplands-Väsby. Ange i så fall hur många ni är som behöver åka med någon annan. Ta med en sittkudde till barnet.

<< Tillbaka