Börja Spela Handboll? - Klicka här för information
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala HK
Handboll
P12

Vassunda IF
vs
Uppsala HK
Vassunda IFvsUppsala HK

  INFORMATION

Matchstart:sön 20 mars, 16:30
Plats:Knivsta CIK-B
Samling:15:45
Aktivitetsinfo: Söndagen den 20 mars spelar vi vårens sista matchsammandrag. Vi ställer upp med ett lag och den första matchen spelas kl. 16.30 i Knivsta. Den sista matchen börjar kl. 17.30. Adressen är Parkvägen 31A, 741 40 Knivsta.

Vi kommer att åka med åtta spelare och tillämpar principen först till kvarn. Till denna match kallas endast barn som inte spelat några matcher alls under 2022. I mån av plats kommer övriga barn att kallas efter sista svarsdatum. Barn som inte spelar match tränar som vanligt i Svandammshallen kl. 15-16.

Medtag vanliga sportkläder, vattenflaska och gott humör. Klubben lånar ut matchtröjor. Det brukar finnas möjlighet att köpa kaffe, korv etc. i hallen. Ta gärna med en frukt eller något annat så att barnen får lite energi mellan matcherna.

Samling vid parkeringen utanför Intersport i Boländerna (Rapsgatan 1A) för de som vill samåka: 15.15

Samling vid Knivsta CIK (Centrum för Idrott och Kultur) för de som åker direkt: 15.45

Ange:

- Om ert barn kommer att vara med och spela eller inte.

samt ett av alternativen nedan (om ni deltar)

- Om ni kör till Knivsta på egen hand. Samling i Knivsta CIK kl. 15.45.

- Om ni kommer till samlingen vid parkeringen i Boländerna kl. 15.15 och har plats över i bilen. Ange i så fall hur många platser.

- Om ni kommer till samlingen vid parkeringen i Boländerna kl. 15.15 och inte kan köra till Knivsta. Ange i så fall hur många ni är som behöver åka med någon annan. Ta med en sittkudde till barnet.

<< Tillbaka