Handboll
A-pojk

Orken tröt
2021-12-16 23:21

I söndags spelade A-pojk två matcher på hemmaplan. Stundtals mycket bra spel, framförallt i försvaret, men i andra halvlekarna tappade vi initiativet.

Den första matchen mot Lidingö började mycket bra, och förutom matchen allra första minuter hade UHK ledningen i stort sett hela halvleken. 14-12 i halvtid. Här var gästerna konfunderade, men tyvärr för våra killar kom Lidingö ut som ett betydligt starkare lag i andra halvlek. LHK ryckte åt sig en ledning med några mål, och trots ett starkt kämpande UHK kom man aldrig ikapp, utan Lidingö kunde till slut vinna med 23-27.

Andra matchen mot Skånela följde nästan direkt på den första, och UHK spelade med till stora delar samma manskap även i andra matchen. Här blev det ändå tydligare att orken inte skulle räcka hela vägen. Matchen var inledningsvis jämn, endast ett måls underläge i halvlek, men när matchen var slut hade Skånela runnit iväg till 21-29.

Nu återstår två bortamatcher innan juluppehållet, mot Täby på lördag och Hammarby på söndag. Sedan närmare en månads matchuppehåll.