Börja Spela Handboll? - Klicka här för information
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala HK
Handboll

Generellt om matchflyttar
Lagen i Uppsala HK spelar oftast i både Upplands Handbollförbunds serier och Stockholms Handbollförbunds serier. För att allt ska gå så smidigt som möjligt som möjligt kommer klubben att använda sig av samma tillvägagångssätt vid matchflyttar, oavsett vilket distrikt som administrerar serien. Viktigt att tänka på är dock att alltid i första hand försöka spela matcherna där de ligger efter serierna spikats och endast flytta speltid vid nödfall.

Förfarande Vid Flytt Av Hemmamatch
Lag som vill flytta hemmamatch skall ta kontakt med kansliet (uhkinfo@gmail.com) för att få en tid att kunna flytta matchen till. Laget tar sedan kontakt med motståndare och kommer överens att spela på denna tid. Skicka sedan en blankett till motståndarna, med kopia till uhkinfo@gmail.com, där de bekräftar att de går med på flytten. De kan sedan skicka blanketten direkt till administrerande förbund, med kopia till er och vårt kansli, som registrerar flytten. Alternativt returnerar de blanketten till er och Ni får skicka den till förbundet med kopia till vårt kansli. Kontrollera i god tid att flytten registrerats i systemet, speciellt viktigt vid matcher med förbundsdomare

Förfarande Vid Flytt Av Bortamatch
Lag som vill flytta bortamatch skall ta kontakt med arrangerande lag och komma överens om ny matchtid. Sedan hanteras flytten i stort sett som vid flytt av hemmamatch. Lagen sköter, till skillnad mot tidigare, alla matchflyttar själva. Kansliet ska dock informeras om matchflytten i tid.

Förfarande Vid Flytt Av Match Vid Krock Mellan Serierna
Skulle matcherna i Upplandsserierna och Stockholmsserierna krocka så är det matcherna i Stockholm som skall flyttas. Genomförandet av matchflytten sköts på samma sätt som vid vanliga matchflyttar.

Sena Matchflyttar, Att Utebliva Från Match Etc.
Matcher som flyttas med för kort tidsmarginal innan matchdatum riskerar att inte kunna flyttas samt blir ålagda med en straffavgift från det arrangerande förbundet.
Att inte dyka upp till match renderar även det en straffavgift samt att laget kan bli ersättningsskyldiga för domar-, sekretariat- och hallkostnader från den arrangerande föreningen. Laget riskerar även att uteslutas ur serien.

Länkar till förbundens regelverk samt blanketter