Börja Spela Handboll? - Klicka här för information
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala HK
Handboll
P07

P07 / P14 säsongen 2021/2022 (Öv raden: Erik, Martin, Gustav, Elias, Jack, Einar, Kalle, Leo, Andras, Jon. Nedre raden: Stefan, Max, Ludde, Axel, Viktor. På bilden saknas: Lucas, Jacob, Oliver & Rui)
Välkommen till Uppsala HK P07. Om du är intresserad av att prova på handboll kontakta oss genom att skicka en e-post till p07@uppsalahk.se

 

Du hittar oss även på instagram @uppsalahkp07
Beachläger i juni
2020-05-14 19:03

Uppsala Handbollsklubbs uppskattade beachläger kommer att hållas i juni som planerat! Klubben följer FHM:s rekommendationer kontinuerligt och håller antalet deltagare begränsat.


För Uppsala HK är lägren och beachcupen i augusti en viktig inkomstkälla, men också en viktig arbetsplats då vi ger klubbens ungdomar chansen att prova på sitt första sommarjobb och få sin första rad i CV:t. Så genom att anmäla era barn till lägren ger ni inte bara dem några roliga dagar i sanden utan gör dessutom en betydande insats för klubben och våra ungdomar.


Gå in på https://hboll.se/beachlager/ och anmäl era barn!