Börja Spela Handboll? - Klicka här för information
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala HK
Handboll
F08

Välkommen till F08 Södra

Vi är idag 17 glada handbollstjejer som under hösten 2021 tränar två dagar per vecka.

 

·         Tisdagar    18:00-19:15 i Sävja idrottshall

·         Torsdagar  19:00 – 20:00 i Valsätra idrottshall

 

Säsongen 21/22 spelar vi i serien Flickor 13 Nivå 2 i Region Öst Norra. Spelschemat finns här till höger i kalendern :-).

 

 

Vi vill gärna bli fler så om du är född 08 och vill prova på att träna med vårt lag, maila till oss på  f08s@uppsalahk.se

 

 

Tränare:            Alexander Hansson (Huvudtränare) - Elmer Vinnersten (Ass) - Ida Larsson Nyberg (Ass)

Lagledare:         Sara Hansson  -  Pernilla Tidåker (Ass)

Övrig ledare:     Marja Tullberg 

 

 

 

Hoppas vi ses! :)

 

 

Bra att ha info:

Swishnr till lagkassan är 123 020 76 05

Telefonnr till lagledare Sara Hansson är 070-9471315

Laget nås även på f08s@uppsalahk.se

Steg 2 klart i Region Tolvan
2020-10-30 13:26
Nu är det klart vilket motstånd det blir för våra tjejer i steg 2 på Region Tolvan som kommer att spelas lördagen den 21/11 i Smedshagshallen i Stockholm. 
De lag vi fått i vår grupp är Spånga HK samt Stockholmspolisens IF.

Stockholms handbollsförbund har satt restriktioner kring matcher t.o.m den 19/11. Så i nuläget ser det ut som att vi kommer att kunna spela steg 2 men med förutsättning att inga nya restriktioner från klubben eller förbundet kommer fram tills dess

Vi håller er uppdaterade och mer info gällande tider osv kommer längre fram.....
Nu kör vi igång träningarna igen efter sommaruppehållet!
2020-07-29 10:47
Efter sommaruppehållet kör nu F08S igång med träningar igen den 3/8! 

Vi kör inledningsvis beachträning måndagar och torsdagar kl 18:30-20:00 i Graneberg. Kallelser har gått ut till de första veckorna och det är bra om Ni svarar så vi vet att deltagandet är tillräckligt för att vi ska kunna genomföra. Vi uppdaterar med fler kallelser allteftersom.

Första veckan blir det en hel del förberedelser och träning inför Uppsala Beach, där vi spelar fredagen den 7/8 i 08-klassen, och deltar med två lag. Tyvärr får ju ingen publik delta vid UHK Beach i år med hänsyn till rådande omständigheter, men vi hoppas på att alla familjer och vänner håller alla tummar och tår och hejar på oss på distans :-).

Efter beachcupen fortsätter vi med beachträning någon vecka till för att sedan successivt växla över till mer "vanlig" träning. Vi fortsätter med utomhusträningar tills vi vet mer om hur möjligheterna till inomhusträningar ser ut i höst, och vilka halltider vi får. 

Vi börjar också få mer information och kan se över vilka cuper som kan vara aktuella framöver, och kommer under augusti/september ut med intresseförfrågningar. Preliminära datum för höstens och vårens matcher kommer sannolikt också att läggas ut under augusti. Som med allt annat kommer UHK att noggrant följa utvecklingen kring Covid-19 och de eventuella instruktioner och restriktioner som gäller kring genomförande av cuper och matcher.


Ses snart!

/Tränare och lagledare som ser fram emot en rolig och spännande höst tillsammans med Er alla


Beachläger i juni
2020-05-14 19:02

Uppsala Handbollsklubbs uppskattade beachläger kommer att hållas i juni som planerat! Klubben följer FHM:s rekommendationer kontinuerligt och håller antalet deltagare begränsat.


För Uppsala HK är lägren och beachcupen i augusti en viktig inkomstkälla, men också en viktig arbetsplats då vi ger klubbens ungdomar chansen att prova på sitt första sommarjobb och få sin första rad i CV:t. Så genom att anmäla era barn till lägren ger ni inte bara dem några roliga dagar i sanden utan gör dessutom en betydande insats för klubben och våra ungdomar.


Gå in på https://hboll.se/beachlager/ och anmäl era barn!

Missa inte vårt HÖSTLOVSLÄGER
2019-10-16 10:00
I år anordnar UHK ett handbollsläger på höstlovet. Erfarna och duktiga ledare!!!

Ansvarig: Per Haglind
Ass: Marcus Lennernäs och Lovisa Alriksson

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen