Handboll
A-pojk

Täby drog längsta strået
2021-11-22 08:43

Match hemma för våra A-pojkar mot Täby 3 i nivå 2 på söndag kväll slutade med Täby-vinst 21-24.

Täby tog tidigt grepp om matchen och drog ifrån till 5-11 i slutet av första halvlek, men innan halvleken var slut hade våra killar hämtat in en stor del av underläget och i paus stod det 9-11.

Andra halvlek fortsatte jagandet. Täby drog ifrån, UHK kämpade i kapp. Med drygt fyra minuter kvar lyckas våra killar också kvittera till 20-20, men tyvärr för Uppsala gjorde Täby ett sista ryck och kunde till slut vinna matchen med tre mål.

Tränare Haglind konstaterade att vi fortfarande behöver gnugga på samspelet i anfall. På det hela taget ännu en bra kämpainsats av våra killar som denna söndag dock inte räckte hela vägen.

Nästa helg tar vi oss an både Bolton och Åkersberga i nivå 1 på hemmaplan. Så kom och heja fram grabbarna på söndag!