A-pojk

Tungt USM-genrep
2022-01-25 08:37

Fortsatt tufft för våra A-pojkar i seriespelet, och inte blir det lättare av att vi fick spela båda helgens matcher i praktiken utan avbytare.

I lördagsmatchen borta mot Hammarby började vi visserligen med en på bänken, men tyvärr blev en av våra spelare skadad ca en kvart in i matchen, och resten av matchen fick vi klara oss utan avbytare. Inledningsvis hängde vi med bra och hade oavgjort efter drygt halva första halvlek, men efter en timeout började Hammarby störa vårt anfall högre upp i banan och det gav tyvärr full utdelning. Medan vi tog skott längre utifrån kunde Hammarby kontra gång på gång, och till det hade vi inget motvapen. Siffrorna rann iväg till förkrossande 34-14. Killarna kämpade väl, men utan avbytare tröt till slut orken.

Söndagsmatchen borta mot Silwing-Troja var också inledningsvis jämn, men i mitten av första halvlek började Silwing dra ifrån. I stabil takt ökade Silwing sitt försprång, och deras segersiffror skrevs till 37-18. Även i denna match kämpade killarna väl, och roligt dessutom att alla utespelare fick göra mål.

Nu tar vi nya tag! Kommande helg spelar vi USM Steg 3 i Åkersberga, och till de matcherna håller vi tummarna för att alla spelare är friska och krya. Mot Steg 4!