Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkomna till Uppsala HK
Vi är Upplands största handbollsförening. Vi har lag från handbollsskola för de minsta till seniorlag för både damer och herrar. Klubben är uppdelade i tre områden (Norra, Östra och Södra) med fokus på olika upptagningsområden. Vill du komma i kontakt med oss så finns kontaktinfo till våra lag på respektive lags hemsida och till styrelse m.m. i menyn till vänster.
Beachlinne 2018
2018-05-30 14:17

Uppsala HK:s policys för i år är att varje lag får införskaffa egna linnen efter tycke och smak, det är dock önskan från många ledare att vi har ett gemensamt blått linne med Uppsala HK logga för att kunna synas i Åhus som den storklubb vi är. Uppsala HK har tagit fram ett beachlinne från Intersport för beachhandbollspel hemma och i Åhus, det kommer att finnas för beställning på vår hemsida. Det lag som inte önskar spela i linne kan använda sitt matchställ.


Här är länken till beställningsblanketten för linnet:

UHK Beställningblankett Linne 2018.xlsx »


Regler för matchkläder Åhus
  • Godkända matchkläder för Motions, Öppen och sponsorklass är shorts, linne, top eller T-shirt.
  • För övriga klasser rekomenderas ordinarie matchkläder. Annan klädsel är endast godkänd om klubbens logotype finns med, samt nummer på ryggen (minst 20cm).
  • Vid lika tröjfärg har bortalaget västar, västar står Åhus Beachhandboll Festival för.
  • Målvakten skall ha annan tröjfärg mot övriga lagets, målvakten får lov att bära keps och solglasögon vid spel
  • Matchkläder med nummer krävs (1-99)!


Materialansvarig

Sven Weslien

uhkmaterial@gmail.com

Insamling av matchställ
2018-05-23 15:16

Vi skall nu trycka om alla matchställ då vissa sponsorer tillkommit och vissa skall bort. Vi behöver ha in samtliga ställ till Klubbis senast den 8 juni kl 23.00. Lämning efter detta kommer medföra merkostnader som tyvärr debiteras ert lag. 

Lämna samtliga ställ, både tröja och shorts, i en kasse eller säck, tydligt märkt med ert lags namn exempel: P08N.

Om Klubbis är obemannat lämnas kassen vid dörren till förrådet inne på Klubbis så tar vi löpande hand om dessa. Skriv i på pappret som sitter på dörren vad Ni lämnar in.

Vi kommer via mail meddela när de är färdigtryckta för upphämtning i god tid innan nästa säsongsstart.


Handla på Intersport
2018-05-23 15:12
Uppsala HK har i år valt Intersport som sin leverantör av all sportutrustning. Men även ni medlemmar kan tjäna på att handla på Intersport. Bli medlem i Club Intersport och låt Uppsala HK bli den förening som Ni stöttar så får Ni upp till 6 % tillbaka på Era inköp och föreningen får upp till 3 % av inköpssumman, oavsett vad Ni handlar!
Förslag till serieindelning i Uppland 2018 - 2019
2018-05-23 14:56
Här finns förslaget på serieindelning kommande säsong. HAr Ni synpunkter på det, hör av Er till kansliet senast 31 maj.

Ändrade tider på kansliet
2018-05-01 11:52
P.g.a sommar, helger m.m. kommer kansliet endast att vara regelbundet bemannat på måndagskvällar mellan 17 - 19. Behöver Ni komma i kontakt med mig övriga dagar så maila (säkrast) eller ring på mina telefontider onsdagar och fredagar (ska försöka svara då) så kan vi bestämma en tid om det är så att Ni ha något från kansliet eller från det numera låsta förrådet. Ni kan också skicka meddelande via Facebook UHK Intern.
Ny materialleverantör Uppsala HK
2018-04-28 11:10

Intersport Boländerna, Rapsgatan 1B är Uppsala HK:s ny materialleverantör från och med 1 maj 2018. Uppsala HK har haft ett leveransavtal med Brand Communication som har gällt i tre år och går nu ut den sista april. Vi tackar Brand Communication så mycket för gott samarbeta dessa år.


Inför ett nytt leveransavtal har sex stycken leverantörer fått förfrågan om att vara materialleverantör och sponsor till Uppsala HK. Efter analys av de olika leverantörernas verksamhet och förslag har Uppsala HK valt att teckna ett fyra års leveransavtal med Intersport Team i Boländerna som ger de bästa förutsättningarna för föreningen och dess medlemmar.


Ny instruktion kommer att finns på vår hemsida under ”Praktisk information, Material” för beställning hos Intersport. Nya PDF:er med Uppsala HK:s klubbkollektion och priser samt beställningsblanketter på vår hemsida under ”Dokument, Material”. Intersport har startat uppbyggnaden av Uppsala HK klubbkollektion på sin hemsida och inom kort kommer det att gå att beställa Uppsala HK:s klubbkollektion direkt på Intersports hemsida.


UHK kommer att fortsätta med Hummel som varumärke och Hummel overallen Authentic Charge Poly. En nyhet i avtalet är att alla beställningar från laget/spelare skall skickas direkt till Intersport och betalas direkt till Intersport när laget/spelaren hämtar sin beställning där. Material som klubben står för är rutinerna lika som förut, beställningen ska gå till uhkmaterial@gmail.com

 

Materialansvarig

Sven Weslien

Enkät om Uppsala HK:s verksamhet 2018
2018-04-15 13:21
Bild lånad från Google
Kära medlemmar!

Nu finns de möjlighet att utvärdering om denna säsong. I enkäten finns även möjlighet att lämna feedback till styrelsen som vi sedan kan arbeta vidare med. Styrelsen önskar att feedback sker på ett konstruktivt vis. 

I enkäten finns också frågor angående om ni önskar bli mer engagerade nästa säsong. Vore så tacksam om ni kunde ta er tid att svara på denna.


Hälsningar,
Caroline
Kallelse till årsmöte 2018 för Uppsala HK
2018-04-14 15:08
Bild lånad från Google.
VAR: Klubbis, Egilsgatan 15, Uppsala
NÄR: 17:e maj klockan 18
VARFÖR: Årsmöte Uppsala HK, bland annat val av ny styrelse, fastställande av medlemsavgifter samt verksamhetsplan och budget kommande säsong.
KALLADE: Medlemmar i Uppsala HK (har betalt medlemsavgift)

VIKTIGA DATUM:
Motioner och interpellationer skickas till ordforande@uppsalahk.se senast 30 april.
Övriga frågor som önskas diskuteras på mötet bör också anmälas på förhand. Maila ordförande.

Frågor hänvisas till Caroline Lundström ordforande@uppsalahk.se

Mer information kommer senare.

Hälsningar,
Caroline
Anmälan 2018 - 2019
2018-04-11 14:05
Nu är det dags att anmäla sig till seriespel nästa år. Fyll i formuläret och skicka in det senast 25 april. Har Ni frågor eller funderingar så hör av Er till mig.

Wolgart

Bättre prestation och färre skador!
2018-04-10 15:11
Välkomna till en workshop om fysträning. Genom regelbunden fysträning kan vi både öka spelares prestationsförmåga och minska risken för skador. På denna workshop kommer vi att fokusera på knäkontroll och träning av axlar. Knäskador är tyvärr vanliga och kan vara allvarliga med lång frånvaro från sporten som följd. Flera studier visar dock att risken för korsbandsskador minskar med så mycket som 65 procent om spelare regelbundet tränar knäkontroll. Det blir en väldigt praktiskt workshop där vi går igenom olika övningar av varierande svårighetsgrad. Både bolltränare och fystränare är välkomna och vi hoppas att alla lag är representerade. Workshopen genomförs i Svandamshallarna den19 april kl 19.00-20.30.   Kom ombytt och ta med en vattenflaska. Under workshopen kommer vi att utlysa en tävling där deltagarna kan vinna träningsredskap till sitt lag. Anmäl ditt deltagande till fritjof.karlsson@yahoo.se.
Välkomna önskar Christina Dolk och Fritjof Karlsson
Nyheter från våra lag