Vill du börja spela handboll? - Klicka här för att komma till informationen
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkomna till Uppsala HK
Vi är Upplands största handbollsförening. Vi har lag från handbollsskola för de minsta till seniorlag för både damer och herrar. Klubben är uppdelade i tre områden (Norra, Östra och Södra) med fokus på olika upptagningsområden. Vill du komma i kontakt med oss så finns kontaktinfo till våra lag på respektive lags hemsida och till styrelse m.m. i menyn till vänster.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Om du vill börja spela handboll så kan du läsa om detta på sidan "Spela handboll" under menyn "Minihandboll". Genväg till Spela handboll >> 
Uppsala HK:s nya kanslist!
2018-10-19 18:24
Anders Olsson

Uppsala HK har nu anställt Anders Olsson som ny kanslist. Han kommer att arbeta halvtid för klubben med klassiska kansliuppgifter men också med frågor som rör utveckling och framtidssatsning. Anders har en gedigen bakgrund inom Svensk handboll med flertalet uppdrag inom olika föreningar som tränare men också som verksamhetsutvecklare. Han har även arbetat som administratör inom Svenska Handbollförbundet och Upplands Handbollförbund. Anders är för närvarande huvudtränare för Uppsala HK:s damseniorer. Kanslisten kommer att ha Klubbis som arbetsplats och Uppsala HK:s nya kanslifunktion börjar bemannas från nästa vecka, med full aktivitet från v.44.


Klubbis kommer att vara öppet för alla medlemmar varje onsdag kl.16-19.


Telefontider då kanslisten med säkerhet kan nås är måndag och fredag kl.8-9 samt på onsdag kl.16-19.


Uppsala HK:s nya telefonnummer är: 079 313 44 88.


I övrigt är lämplig kontaktväg via mail; info@uppsalahk.se.

P04 klara till USM steg 3 :-)
2018-10-14 22:12
Då är P04 klara för steg 3 i USM efter en fin helg (väder och spelet) i Alsike.
Vi vann 3 av 4 matcher och blev grupp 2:a.
Sista matchen mot Hammarby hängde vi på fram till 7 minuter in i 2:a perioden med ställning 16-16, med lite småmissar och vi tappade även lite av vårt fina försvarsspel som vi hade i dom tidigare matcherna så slutade matchen 20-27.

Nu ser vi framåt att använda helgens fina spel i seriespelet och kommande Skadevi cup under höstlovet.

Mvh Ledarna i P04
A-pojk
Rivstart på säsongen för A-pojk
2018-10-08 22:16, A-pojk
Killarna i Upplandslaget, August, Jesper, Noel, Axel, Edwin, Martin och Anton. Saknas på bilden gör William.
Uppsala HKs kanske största trupp genom tiderna (45 st pojkar födda 02-03) började träna tidigt i år. Under Augusti och September genomfördes 37 st träningspass.
I Augusti deltog vi med fem lag i vår egen Beachcup, som i år slog deltagarrekord i P02/03-klassen. Fyra av våra fem lag tog sig till A-slutspel och  ett av dom kämpade sig hela vägen till final, där ett skickligt Borlänge tyvärr blev för svåra den här gången. I B-slutspelet skulle vi dock få revansch på Borlänge då vårat femte lag slog Borlänges andra lag i finalen. 
Det viktigaste den här dagen var dock inte resultaten utan att lära känna varandra och ha roligt. Det hade alla killarna som krigade på bra och dessutom skötte coachningen själva.
Handbollens försäkring
2018-10-02 12:16

Jag har nog skrivit det tidigare men här kommer länken till var Ni anmäler en handbollsskada.
https://www.gjensidige.se/…/handb…/anm%C3%A4l-handbollsskada

Ni kan läsa mer om försäkringen och vad den täcker på

USM-finalerna spelas i Uppsala - nu är det klart!
2018-09-05 21:40

Svenska Handbollförbundet och Upplands Handbollförbund meddelar idag officiellt att finalspelet i USM i handboll kommer att avgöras i IFU Arena, Uppsala under de kommande två åren! Det ser vi framåt emot!


http://www.svenskhandboll.se/USM/Nyheter/USM-finalernaflyttartillUppsalaochIFUArena/ 

Föreningsdagar på Intersport
2018-09-03 08:19
Bild: Intersport
Hej medlemmar!

Tillsammans med Intersport bjuder vi in dig till föreningsdagar 5-9 september på Intersport. Få 25% rabatt på hela sortimentet i butiken eller på intersport.se. Visa upp detta inlägg i butiken för att erhålla rabatten eller använd följande rabattkod: 99818363 på intersport.se

Gäller 5-9/9 på ord.priser men ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder och beställningsvaror.
Bollkul och minihandboll med start 1 sept
2018-08-31 15:07

Bollkul och minihandboll börjar lördag 1 sept i Svandammshallarna. Alla är välkomna! Mer information finns på följande länk:

http://www.uppsalahk.se/nyheter/?ID=243103&NID=485581

Hemsidan förändras lite...
2018-08-30 22:42
Hej,
För er information så pågår nu förändringar av UHK:s hemsida för att spegla den verksamhet som bedrivs, även topmenyer mm har förändrats.
Vissa webbsidor har arkiverats tills vi får någon som tar ansvarar för sidorna och uppdaterar med relevant information.
Detta arbete kommer att pågå under ett par veckor.
/ Hälsningar   it@uppsalahk.se
Kansliet stängt
2018-08-29 14:25
Kansliet kommer att vara stängt under september p.g.a. sjukskrivning. Vid akuta fall hänvisar jag till ordförande  ordforande@uppsalahk.se annars kommer jag läsa mailen info@uppsalahk.se med oregelbundna mellanrum.

Wolgart
Ny ordförande
2018-08-20 18:58
Foto: privat

Caroline Lundström som varit ordförande i Uppsala HK 2017/2018 har valt att lämna sitt uppdrag för att övergå till att fortsatt verka som vice ordförande. Caroline har gjort ett fantastiskt arbete och varit mycket närvarande i allt hon utfört. Som ny ordförande för Uppsala HK valdes i samband med det extrainsatta årsmötet i augusti undertecknad, Helena Åkerud.


Jag känner mig hedrad över uppdraget och är tacksam för förtroendet. Uppsala HK ligger mig varmt om hjärtat då klubben varit en stor del av min fritid under många år. Jag har flera barn som spelar handboll och hela familjen har insett att handboll är livet! Att tillhöra Uppsala Handbollsklubb känns speciellt. Det finns en fin glädje, trygghet och gemenskap i föreningen.


Till vardags arbetar jag som läkare, forskare och egen företagare. Jag uppskattar organisatoriska utmaningar och vill gärna arbeta för att personer i min omgivning ska utvecklas och att verksamheter ska växa.

  

Uppsala HK:s mål att vara en förening för alla, där barn- och ungdomsåren baseras på ett breddtänk men där elitsatsningen finns närvarande i äldre åldrar känns tillfredsställande. Jag hoppas kunna bidra till att ytterligare tydliggöra detta genom adekvat stöttning på olika nivåer i form av organisatoriska och ekonomiska insatser men också genom att synliggöra betydelsen av utbildningsinsatser.   


Jag hoppas kunna vara en närvarande och synlig representant för styrelsen och Uppsala HK. Jag vill också uppmuntra alla medlemmar i föreningen att ta kontakt vid förslag på kreativa idéer eller förbättringar!


Väl mött på handbollsarenan!

Extrainsatt årsmöte imorgon torsdag 16 augusti
2018-08-15 20:36
Hej!
Imorgon är det dags för det extrainsatta årsmötet! Observera att platsen för mötet har ändrats.

VAR: Svandammsshallarna
NÄR: torsdag 16 augusti klockan 18.00

Vi ses där!

Hälsningar,
Styrelsen
Nyheter från våra lag
Herrar - senior, 19/10 11:15 
Hall- och Sekretariatsutrustning, 15/10 14:31 
Hall- och Sekretariatsutrustning, 12/10 21:12 
Herrar - senior, 10/10 12:38