Börja Spela Handboll? - Klicka här för information
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala HK
Handboll

Innehåll i funktionärsväskor
Varje funktionärsväska ska innehålla följande:
  • Nycklar och/eller tag till väskans hall
  • Arbetsprotokoll som reserv om EMP slutar att fungera.
  • Time Out- kort
  • Träklossar för utvisningskort
  • Utvisningskort
  • Pipa
  • Whiteboardpenna
  • Gula kort
Alla tagar som följer med funktionärsväskorna har kod 7171. I väskans pärm ska även ett info-papper finnas från Föreningsservice där information om hur man använder tagen för att låsa upp etc. Om något saknas kontakta kansliet. Saknas det match- eller arbetsprotokoll går det att skriva ut dessa från hemsidan. Så för säkerhets skull, ha alltid några protokoll med Er.
Protokoll & Domarkvittenser
Resultatet ska skickas till förbundet via SMS eller via TA-systemet. Instruktioner för detta finns på SHF:s sida http://www.svenskhandboll.se/imagevaultfiles/id_12062/cf_31/manual_resultatrapportering.pdf 
Protokollet kan sedan lämnas till kansliet i brevlådan utanför klubbis.

Har man spelat en match där distriktsdomare dömt skall domarens kvitto scannas in och skickas till ekonomi@uppsalahk.se omgående. Har man inte tillgång till scanner kan man i stället maila uppgifterna eller ta ett foto av kvittot och skicka det till ekonomi. Har man föreningsdomare så ska de skicka kvittot till samma adress. Domarkvitto för föreningsdomare finns under Dokument/tävling. Kvittot kan sedan lämnas till kansliet i brevlådan.
  
Föreningen har tagit fram denna rutin för att förenkla inlämnandet av protokoll och kvitton och därmed undvika förseningsavgifter till domare och förbund.
Utbildning funktionär
Material från höstens kurs finns här:


Video om EMP finns på 
Anv.namn: emp2017
Lösenord: emp2017


Vår inloggning på  EMP
Uppsala HK
uppsalahk

Skåp Tiunda #9121#
Pentry Gottsunda (förmodligen 4,2,6,8 eller någon annan av de 24 möjliga permutationerna av dessa fyra tal)