Schemat
Varje lag är ansvariga att vara fikaförsäljare ett antal gånger per säsong. Fikaschemat hittar Ni på följande sida:


Hämtning och lämning av varor
Fikagrejerna finns i ett förråd vid omklädningsrummet i Klubbis. Där finns ett hänglås med kombinationslås: 1717.

När Ni hämtar

1) Ta en av lådorna (märkta med hallnamn). De innehåller kaffebryggare, vattenkokare, toastjärn och termos. Det finns även ett kassaskrin med växel samt prislistor med Swischnummer.


2) Fyll en IKEA-påse eller annan kasse med de förbrukningsvaror som ni behöver. Mycket står redan färdigt på en hylla märkt med hallnamnet eller ligger i den färdigpackade lådan utanför förrådet. Kolla i frysen om det finns bröd, ost eller skinka kvar från föregående vecka:

  • Dricka
  • Kaffe
  • Tepåsar
  • Godis
  • Kaffefilter (även till att servera toasten i)
  • Soppåsar
  • Kaffemuggar
  • Svartpeppar
  • Skedar och socker
  • Tvål
  • Servetter
3) Att ta med själv:
  • Bullar och kakor
  • Mjölk
  • Toastbröd
  • Smör
  • Skinka
  • Ost
När Ni lämnar tillbaka

1) Ställ tillbaka lådan och se till att allt som står på locket finns i lådan.

2) Packa upp alla förbrukningsvaror på hyllorna. Har Ni bröd, ost eller skinka kvar lägg det i frysen i köket.

3) Om något börjar ta slut maila till uhkinfo@gmail.com

4) Ta pengar för de utlägg ni haft. Lämna kontanterna i kassaskrinet. Redovisa enligt dokumentet nedan:


Intäkter från fikaförsäljningen

Vid slutet av varje termin fördelas vinsten på följande sätt:


50% går till klubben -  50% till lagen.


De pengar som skall gå till lagen fördelas sedan i proportion till antalet gånger man sålt. Är det så att något lag inte kommer, meddela det till uhkinfo@gmail.com


Det sista som behövs göras efter varje gång man sålt är att avrapportera hur dagens försäljning har gått. Det gör man på följande länk:
https://docs.google.com/forms/d/16_LgOtI3666kjyb08s5rIJcnQcRR2ymFXsWX3LhelEY/viewform