Börja Spela Handboll? - Klicka här för information
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala HK
Handboll
F10

Guldmedaljer i Håtunaleken
2023-09-11 10:32

Då var det dags igen för F2010 att delta i en försäsongscup för att förbereda sig för kommande säsong. Denna gång deltog vi i Håtunaleken som anordnas av Kungsängens SK. Vi startade gruppspelet på bästa sätt med en vinst mot Westermalms IF HK. Efter den övertygande segern bjöd tjejerna på dans och handbollslek i det fina vädret.

 

Övriga gruppspelsmatcher under lördagen mot Sollentuna HK:S och Kungsängens SK:2 genomfördes med ett stabilt försvarsspel, många fina kontringar och snygga anfallskombinationer. I målet alternerade Astrid Florin och Olivia Sjödin. De stod för fina insatser och med hjälp av starkt försvarsspel lyckades inga motståndare komma upp i tvåsiffrigt.

 

Uppsala HK Westermalms IF HK 25 - 5
Uppsala HK Sollentuna HK:1 17 - 9
Kungsängens SK Uppsala HK 8 - 24

 

I semifinalen mötte vi Sollentuna HK:2 som vi besegrade med 18 - 8 och glädjen var stor när finalplatsen var säkrad.

 

Sollentuna HK:1 hade besegrat Lidingö i sin semifinal, så de blev återigen våra motståndare. Sollentuna var laddade för revansch och spelade väldigt bra försvar matchen igenom. Trots det var segern aldrig hotad för vårt lag. Tjejerna gick tidigt upp i en fyramålsledning som hölls ända till slutsignalen (9-5).

 

Stort tack till alla spelare, ledare och ditresta supporters för en härlig helg med massor av handboll. Nu har vi ännu en pokal att lämna på Klubbis från Uppsala HK F2010.

 

 

 

 


Nyhetsarkiv
Silver i Skuru Cup 20232023-09-06 16:23