Börja Spela Handboll? - Klicka här för information
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala HK
Handboll
Herr - senior

UPPSALA HK

Välkomna till Uppsala HKs herrars hemsida. 

Här kommer ni kunna hitta information om allt som rör vår trupp och vår kommande säsong 19/20. Vårt spelprogram hittar du under Matcher »

Trevlig läsning! 
Nyförvärv Andreas Partoft och Jonthan Bogren
2018-09-26 09:02
Andreas och Jonthan

Nyförvärv Andreas Partoft,

Andreas är en snabb H6:a  från H43 i Lund. Efter ett antal år med uppehåll från handbollen blev suget lite väl stort när han flyttade till Uppsala för att jobba. Andreas har en fin teknik i avsluten och kommer bli tillsammans med Arvid Lindahl och forma en mycket bra kant duo.  

 

Nyförvärv Jonthan Bogren 

Jonthan är en 19 åring från Aranäs i Göteborg som kommer plugga Juridik här i Uppsala. En riktigt  "go gubbe" och M6 från talangfabriken Aranäs. Han har visat på ett mycket bra inställning och man bli alltid glad att träffa Jonte. Jonte och Manne Blanco kommer göra det surt för motståndarna i vinter va så säkert och snabbt kommer det att gå. 

Tränare säsongen 18/19
2018-09-26 08:37

Tränare Andreas Hagman,

En 30 årig fd handbollspelare från olika klubbar bland annat Skånela, men är numera heltidsproffs på golfbanan vid sidan av tränarjobbet i Uppsala HK på fritiden. Andreas är ny assisterade tränare för herrlaget och kommer senast från den duktiga kullen på pojksidan 01/02. 

 

Tränare Patrik Johansson 

En 53 årig västmanlänning från Sala är i år huvudtränare för Uppsala HK;s herrar. Patrik har de senaste 12 åren tränat ett antal ungdomslag i klubben men har tidgare på 90- talet varit tränare dels i moderklubben Sala HF men och under två säsonger i HK 71 numera Uppsala HK. Har en gammal T3 som högsta utbildning från mitten av 90 talet. 

Perra summerar säsongen
2018-05-06 20:19
Dags att sätta punkt för en säsong som innehållit mycket skratt, minst lika mycket svett och kanske en del tårar och verkligen blicka framåt mot nästa års säsong. Här nedan kan ni läsa hur säsongen sett ut ifrån coach Perras ögon.

Hur skulle ni du summera säsongen som gått?
Det har varit en ganska jobbig och ryckig säsong men samtidigt med många skratt och lärdomar. Många spelare har fått ta ett större ansvar den här säsongen pga den stora omsättningen i spelartruppen och därmed även tagit steg i sin individuella utveckling. Tyvärr hade vi inte flera viktiga spelare på plats förrän ett antal omgångar in på säsongen och då hamnade vi på efterkälken redan från början och fick försöka jaga poäng i serien, vilket gjorde att det blev svårt att få arbetsro och spela avslappnat i någon av de resterande matcherna. Sedan tar det ytterligare ett antal matcher innan vi spelat ihop laget och det är förmodligen också en av anledningarna till att vi tappade poäng i många jämna matcher där vi egentligen var väl så bra som motståndarna. Det tar mycket energi att fortsätta jobba på och hålla humöret uppe när man inte vinner matcher men jag tycker laget har hanterat det beundransvärt bra och fortsatt kämpa och träna på. Det resulterade även i att vi under vissa matcher under våren kunde visa vilken potential som fanns i det här laget då vi tog några fina skalper i serien. Men det var tyvärr för lite och för sent för att slippa spela ett ovisst kval. Tyvärr når vi inte några större spelmässiga höjder i någon av kvalmatcherna utan det känns krampaktigt och som att det låser sig för oss. Det är på håret att det ändå räcker för att vinna två av matcherna och få spela kvar i division 1, men i slutändan var IFK Nyköping bättre än oss i matchserien och det är bara att lyfta på hatten och gratulera dem. Summa summarum är jag stolt över att laget jobbat på en hel säsong i resultatmässig motvind och att vi ändå utvecklat och fått ihop laget så pass bra som vi fick till slut, men det är surt att vi inte är bäst när det gäller dvs i kvalspelet.

Ni kan vinna mot lag som Täby men förlorar borta mot Enköping, hur kommer det sig att det skiljer så från match till match?
Vi har inte haft en jättebred trupp och i Enköpingsmatchen hade ett antal spelare borta av olika anledningar, sen stukar dessutom Viktor foten i ett viktigt skede i matchen. Med det sagt så verkar Enköping jobbat på bra under säsongen, fått in en bättre målvakt och de gjorde flera resultatmässigt bra prestationer på slutet, så all cred till dem. Täby gör säkert inte säsongens bästa match mot oss samtidigt som vi har i stort sett ordinarie lag och är på tårna. Att vi är så pass ojämna under säsongen tror jag beror på att vi har haft en relativt tunn trupp så det blir väldigt kännbart när någon/några spelare är borta, samt att vi har haft för få träningar och matcher med ordinarie lag i ryggen.

Vilket skulle du säga är ditt bästa minne ifrån den gångna säsongen?
Det finns många. Den stabila segern i midvinterkalla Boden värmde gott. Tror det endast var tre bortalag som vann däruppe den här säsongen och vi var ett av dem. Jag skulle säga att Oscar Ericssons framgångsrika comeback efter korsbandsskada också var en höjdpunkt. Att få se liraren och konditionsfenomenet Viktor Ericsson spela handboll har varit en njutning. De matcher Per Ehn släppt på bromsarna och smällt in bollar ligger mig också varmt om hjärtat då ingen förtjänar framgång mer än honom. Junioren Groppfeldt har generellt varit den som tagit störst steg den här säsongen och har varit säsongens största utropstecken ute i högerstruten. Sen finns det inte en träning där Milan eller Froppe inte bidragit till dagens största skratt.

Avslutningsvis vill jag tacka publiken som kommit och tittat under hela säsongen och till dem som kom och stöttade oss i kvalet. Tack även till Wolgart och Susanne Alm och till övriga som gjort att matcharrangemangen kommit upp i div 1-klass. Tack till Amanda för jobbet du gjort från distans på vår fb-sida med mera. Tack till Tobbe Bengtsson för dina fantastiska foton som fått oss att (oftast) se oförskämt bra ut. Tror vi fördubblat antalet följare på vår Insta tack vare dina foton och det är väl sånt som är viktigt i dessa influencer-tider. Tack till alla motståndare för alla tuffa matcher under säsongen. Ingen har hört av sig till mig och beklagat att vi har åkt ur serien, vilket jag tolkar som att vi har varit jobbiga att möta och det känns bra. Vi har mött några riktigt duktiga spelare och tränare under säsongen trots att det "bara" har varit division 1 och det är inspirerande och en del av glädjen nu när man hållit på med det här så pass länge på alla nivåer, även om det givetvis hade varit resultatmässigt bättre för oss att bara möta kassa spelare och tränare. Sist men inte minst: Tack till Dagge, en oerhört kompetent och inspirerande tränare som stått ut med mig!
Statistik säsongen 17/18
2018-05-04 13:14
Efter en lång säsong som tyvärr inte slutade riktigt som vi önskat så har nu den största besvikelsen över förlusten i sista kvalmatchen och nedgraderingen runnit av oss till det mesta och vi har börjat blicka framåt mot nästa säsong och återkomsten till division 1. Vi har även här nedan summerat säsongens statistik i form utav skytteliga, varningsliga och utvisningsliga för den nördige statistikern (kvalmatcher inräknande). Håll till godo! Skytteligan
Segrare: Viktor Ericsson 100 mål 
Oscar Groppfeldt 84 mål 
Per Ehn 83 mål
 Kevin Isberg 75 mål 
Lynx Beverskog 66 mål 
Adam Alm 63 mål 
Oscar Ericsson 52 mål 
Milan Kapuran 36 mål 
Arni Benedikt Àrnason 33 mål 
Henrik Olsson 25 mål 
Christoffer Adolfsson 20 mål 
Anders Arvidsson 8 mål 
Simon Modenius Södergren 9 mål 
Isac Jansson 6 mål 
Arvid Lindahl 5 mål 
Anton Hoffman 2 mål
Anton Söderpalm 2 mål 
Vincent Bring 2 mål 
Manuel Blanco 1 mål 

Noterbart i skytteligan är att Oscar Groppfeldt vid juluppehållet gjort 19 mål och gör alltså under andra halvan av säsongen 65 mål, inte illa!

Varningsligan
Christoffer Adolfsson 15 varningar
Kevin Isberg 8 varningar 
Milan Kapuran 6 varningar 
Dagge Lundin 6 varningar
Per Ehn 5 varningar 
Arni Benedikt Árnason 4 varningar
Viktor Ericsson 4 varningar
Per Haglind 3 varningar 
Anton Hoffman 2 varningar
Adam Alm 2 varningar
Oscar Ericsson 2 varningar
Lynx Beverskog 2 varningar
Simon Modenius Södergren 1 varning
Anders Arvidsson 1 varning
Isac Jansson 1 varning 

Utvisningsligan
Arni Benedikt Árnason 16 utvisningar
Christoffer Adolfsson 12 utvisningar
Per Ehn 10 utvisningar
Milan Kapuran 9 utvisningar
Lynx Beverskog 7 utvisningar 
Adam Alm 6 utvisningar
Oscar Ericsson 5 utvisningar
Kevin Isberg 5 utvisningar
Oscar Groppfeldt 4 utvisningar
Viktor Ericsson 3 utvisningar
Isac Jansson 2 utvisningar
Arvid Lindahl 1 utvisning
Anders Arvidsson 1 utvisning
Dagge Lundin 1 utvisning
Per Haglind 1 utvisning


Statistik efter halva säsongen
2018-01-02 23:30
För den som gillar att grotta ner sig i statistik ifrån säsongen har vi här nedan gjort en uppdaterad version av både skytte, varning och utvisnings-ligan. Vi laddar upp med lite träningar och blickar framåt mot match på Söndag kl. 15.15 mot Kungsängen borta. Kom gärna och stötta oss då och se vilka som kanske klättrar några placeringar i listorna nedan. 


Skytteligan
1. Viktor Ericsson 48 mål
2. Kevin Isberg 45 mål
3. Per Ehn 38 mål 
4. Adam Alm 31 mål 
5. Lynx Beverskog 29 mål 
6. Oscar Groppfeldt 19 mål 
7. Milan Kapuran 18 mål 
8. Arni Benedikt Árnarsson 13 mål
9. Anders Arvidsson 8 mål 
10. Simon Modenius Södergren 7 mål
11. Oscar Eriksson, Christoffer Adolfsson 6 mål
12. Arvid Lindahl 5 mål 
13. Isac Jansson 4 mål 
14. Anton Hoffman, Anton Söderpalm, Vincent Bring 2 mål
15. Manuel Blanco 1 mål


Varningsligan
1. Christoffer Adolfsson 6st
2. Milan Kapuran, Dagge Lundin, Kevin Isberg 3st
3. Per Ehn, Per Haglind 2st
4. Anders Arvidsson, Viktor Ericsson, Anton Hoffman 1st


Utvisningsligan
1. Milan Kapuran 9 utvisningar
2. Arni Benedikt Árnarsson 5 utvisningar 
3. Lynx Beverskog, Per Ehn, Christoffer Adolfsson 4 utvisningar
4. Kevin Isberg 3 utvisningar 
5. Adam Alm, Viktor Ericsson 2 utvisningar 
6. Arvid Lindahl, Anders Arvidsson, Dagge Lundin, Oscar Groppfeldt 1 utvisning
Halvtids-snack med Perra
2017-12-28 16:49

Efter att halva säsongen gått ligger vi just nu näst sist med Enköping bakom oss med 5 poäng. Endast 1 poäng efter Tumba som ligger på negativt kval. Hur ser tränarna på detta? Vad kan man förvänta sig av ett lag som tappade i princip halva truppen inför denna säsong och som fått nyförvärv in ramlande lite allt efter att serien gått. Vi pratade med Perra angående hur tränarna ser på denna halva av säsongen och vad som måste förbättras och bibehållas för att behålla vår plats i Division 1. 
Till att börja med, vad tycker ni om insatsen såhär vid uppehållet, har ni uppnått vad ni hoppades på inför säsongen? 


- Resultatmässigt så vore det i min värld tjänstefel om man skulle vara nöjd med att ha tagit 5 poäng av 22 möjliga och ligger näst sist i serien. Samtidigt när den här säsongen startade så hade vi tappat halva laget jämfört förra säsongen. Ett tag i somras visste vi knappt om vi skulle få ihop ett lag att ställa på banan, så det var ingen överraskning att det skulle bli tufft för oss att vara med och tävla från match 1 i serien. Förutom storsegern hemma mot Enköping så inledde vi serien med 3 stycken matcher som vi förlorar med +10 mål och som kändes avgjorda före halvtid. Om man däremot tittar på prestation istället för antalet vunna poäng så kan man se att från och med omgång 5 så har vi varit med och tävlat i alla matcher vi har spelat och egentligen inte gjort någon riktigt dålig match. Efter omgång 4 har vi inte förlorat någon match, hemma eller borta, med mer än 4 mål, utan det har oftast varit matcher vi lika gärna kunde vunnit men istället spelat oavgjort eller förlorat med en eller ett par bollar. Bortaspelet har faktiskt varit sensationellt bra hittills jämfört med förra säsongen då vi ganska ofta såg ut som ett mycket sämre lag när vi spelade utanför betongbunkern Fyrishovs trygga famn. Det ska även tilläggas att alla 3 nykomlingar i serien är ovanligt starka och farmargängen i serien är bra när de spelar med bästa möjliga lag. Det finns helt enkelt väldigt få enkla poäng att hämta den här säsongen i div 1 Norra men däremot är nog topplagen lite svagare jämfört med förra säsongen.


Det har under säsongen ramlat in mycket nyförvärv i form av Viktor, Simon, Arni och sen Oscar som kommer tillbaka ifrån skada. Hur mycket påverkar det att få in spelare under säsongen, är det svårt att hinna spela ihop sig eller är det bara positivt att få in nya friska vindar i laget?


- Det har varit absolut nödvändigt för oss att få in lite nya spelare efter att ha tappat så pass många sen förra säsongen. Det är ingen slump att vår spelmässiga uppryckning sammanfaller med att vi fått in ytterligare kvalitet i truppen. Dessutom har vi under säsongen drabbats av skador och någon spelare har trappat ned så de friska vindarna är välkomna. Självklart tar det tid att spela ihop laget och de sena ankomsterna gör ju att vi ligger lite efter där jämfört med om vi hade tränat med nuvarande trupp sen försäsongen startade i maj. Det tar tid att hitta roller och anpassa spelet när truppens sammansättning förändras, både för de spelare som varit med från början och för de som tillkommer. 


Vad måste ni förbättra för att kunna klättra upp i tabellen och vara säkra på att vara på säker mark när nästa halva av serien gått och vi ska summera säsongen?


- Det gäller framförallt att hela truppen fortsätter träna med bra frekvens och intensitet. Man blir bättre både som individ och lag ju fler bra träningspass och matcher man genomför. Det är ingen raketforskning och gäller även de spelare som var med när säsongen startade. Flera av våra unga spelare har tagit stora kliv under säsongen och U-laget har nu tre raka segrar i div 3. Ju mer samspelta vi blir och ju mer vi och spelarna lär känna varandra desto större sannolikhet är det att vi får stolpe-in i de jämna matcherna där vi kanske haft stolpe-ut under hösten. Sen gäller det att få ihop både anfallsspel, kontringsspel och försvars- och målvaktsspel i en och samma match. De sista matcherna har vi t ex spelat bra anfallsspel men släppt in för många mål för min smak. Andra matcher har det varit tvärtom. Sist men inte minst gäller det att fortsätta ha roligt, och att tro på och brinna för det ända till sista slutsignalen för säsongen blåses. Gör vi det så kommer vi garanterat ta mer än 5 poäng under våren, sen hur långt det kommer räcka i tabellen är svårt att säga då det även beror på hur andra lag i serien presterar. Vi hoppas att hemmapubliken fortsätter komma till Fyrishov och gärna några till eftersom publikstödet kan lyfta oss de där sista procenten som ofta behövs för att vinna handbollsmatcher. Det är även lättare att jobba hårt på träning när man vet att det är många som kommer och hejar på en på match. Jag tycker vi har bjudit på spänning och stundtals bra handboll i de allra flesta av våra matcher hittills. Förhoppningsvis kommer de bra prestationerna snart även resultera i en större poängskörd och en trevligare position i tabellen. Vi ser fram emot vårens matcher med tillförsikt och det hoppas vi även at våra supportrar gör! Med det sagt passar vi på att önska alla en god fortsättning och ett gott nytt år!

Från skadehelvete till comeback
2017-12-17 17:01
Oscar som i sin comeback blev utsedd till Matchens lirare.I en helt vanlig andrafas satsning var olyckan framme för Oscar Ericsson som fick en direkt smärta i ena knäet. En smärta som senare visade sig vara ett främre korsband som var av. 

Vi har pratat med Oscar om hur det är både fysiskt och mentalt att få ett besked om en sådan skada och hur vägen tillbaka är. 


Vad var det för typ av skada du drog på dig och vad var det som hände?

- Det var en (huvudskligen) en korsbandsskada, främre korsbandet som gick av. Jag drog på mig skadan på en träningsmatch under försäsongen förra året när vi flyttats upp i ettan. Det var inte särskilt dramatiskt egentligen, jag hade fart framåt i andrafas och skulle byta riktning in mot mitten. Då var det något som högg till inne i knäet och jag kunde inte fortsätta spela. Smärtan gick dock över rätt fort vad jag minns och jag var tillbaka och tränade igen efter någon vecka. Jag och alla andra märkte dock fort att något var ordentlig fel då knäet inte verkade sitta fast som det skulle. Så fort jag tog i ordentligt så gick det liksom ut led på ett väldigt smärtsamt sätt. Ingen sjukgymnast eller ortoped kunde dock förstå vad felet var förens efter ungefär 4 månader. Då hade korsbandsskadan också lätt till lindrig slitning på meniskerna eftersom jag fortsatt träna och t.o.m. spelat matcher. Så fort jag fick diagnosen gick det dock fort till operation.


Och hur lång tid har rehaben tagit allt som allt?

- Från operation till matchspel har det tagit nästan exakt 9 månader, men jag har varit borta från spel i runt ett år.


Vad har varit det tuffaste under ditt skadeuppehåll? 

- Det svåraste med rehaben var nog den mentala kampen. Känslan av att under en lång tid vara svagare än jag någonsin varit. Tanken att det kommer att ta tid att bygga upp motorik och styrka från grunden igen. Längtan tillbaka till handbollen var också frustrerande i vissa stunder. Sen var det såklart också lite jobbigt att gå upp tidigt varje torsdag morgon för att vara i sjukgymmet kl 08


Men hur håller man motivationen uppe under hela skadeuppehållet. Har man någon gång tankarna på att ge upp och kanske till och med sluta med handbollen? 

- Motivationen var aldrig ett problem för mig. Jag behandlade skadan lite som ett jobb eller att gå till skolan , det var något jag behövde göra vare sig jag ville eller inte. Att ha något att kämpa för var såklart viktigt, som handbollen i mitt fall, men det handlade också om min egen kropp och hälsa, och det får man inte fuska sig ur. Jag hade aldrig tankar om att sluta med handbollen. Kanske om jag skulle skada mig på samma sätt igen, men så lätt tänkte jag inte ge upp. 


Hur känns det att vara tillbaka på planen nu, känner du dig helt ohämmad av skadan och vågar gå 100% från start?

Jag var rätt nervös inför matchen, dels för hur väl jag skulle prestera men mest för om knäet skulle hålla. Jag har varit rätt försiktig på träningarna de senaste veckorna och inte tagit i till 100%. Jag har inte känt mig hämmad fysiskt av skadan, men väldigt mycket mentalt. Korsbandsskadan slår hårt på psyket, speciellt för mig som spelade utan korsband ett bra tag och alltid behövde vara rädd för att ta i för mycket. Nu när jag väl stod på planen och spelade släppte det dock. Det kändes inte annorlunda från innan skadan och jag kunde köra fullt ut.


Vad har du för tips till någon som kanske precis dragit på sig en liknande skada som du hade eller som just nu är mitt uppe i sin rehab?

- Mitt tips till de som går igenom det jag har gjort är att hitta något att komma tillbaka till, en anledning att rehaba och att göra det ordentligt. Om inte annat så tänk på dig själv, man gör inte rehaben för någon annans skull, det handlar bara om ens egen välmående. Det är värt att ha gått igenom ett drygt halvår av hård träning för att vara frisk i benet resten av livet!


Till sist vill Oscar tipsa alla ungomstränare där ute och trycka på hur viktigt det är att prata om redan i tidig ålder hur man förebygger denna form utav skador.

- Jag vill bara uttrycka min oro för hur lite vi inom klubben pratar om att förebygga denna form av skador genom korrekt träning och teknik. Jag tror att jag hade kunnat undvika detta om jag hade fått råd om träning och hur man kan belasta kroppen på rätt sätt redan från början.

Delad pott mot Boden
2017-11-19 16:31
Bäste målskytt för dagen Per Ehn
Det blev en tung start mot Boden i Fyrishov där Boden tog ledningen med 1-5 efter 6 minuter spelade även om vi gick ifatt med 4 raka mål stod det sedan 6-11 efter 20 minuter. Men efter det röck vi verkligen upp sig och spelade upp sig till 11-13 i halvtid. 

Andra halvlek var betydligt mycket jämnare och laget följdes vid sida vid sida under hela halvleken och efter en spännande avslutning där vi ligger under med 1 boll med 32 sekunder kvar så hinner vi med en time out samt att få in en boll med 9 sekunder kvar och det blev en delad poängpott med resultatet 24-24
 
Bäste målskytt för dagen blev vår käre lagkapten Per Ehn med 8 mål. 
Övriga målskyttar blev: Kevin 6, Victor 4, Lynx 3, Oscar 2, Arvid 1
Uddamålsförlust mot Tyrold
2017-11-15 23:54
Tyvärr så blev det en tråkig uddamålsförlust borta mot Tyrold med 24-23 (12-15) senast.

Bästa målskyttar för dagen var Kevin Isberg och Viktor Ericsson som stänkte in 5 mål vardera. 
Övriga målskyttar: Arni 4, Lynx 3, Adam 2, Oscar G 2, Milan 2, Per

Nu på söndag den 19 November kommer Bodens HF BK på besök till Fyrishov för att försöka sno med sig 2 poäng. Detta kommer vi givetvis inte att tillåta utan en ordentlig kamp. 15.00 startar matchen, kom och heja fram oss till ytterligare en hemmaseger! 
Nyförvärv - Arní Benedikt Árnason
2017-11-04 10:59

Namn: Árni Benedikt Árnason 

Ålder: 25

Position: M9/Försvarare

Tidigare handbollsklubbar:  Grótta 


Hur kommer det sig att du valt att spela för Uppsala HK denna säsong? 

- Jag flyttade till Uppsala tillsammans med min flickvän som studerar på Uppsala Universitet. Jag hade egentligen inte planerat att spela handboll denna säsong men så fick jag höra om Uppsala HK och när jag träffade killarna så kände jag att det var en fantastisk atmosfär runtomkring laget samt att det är väldigt många fantastiska människor som jobbar hårt för att hjälpa dem att lyckas. Då kände jag att jag verkligen ville vara en del av det. 


Vad är dina första intryck av laget? 

- Laget är fortfarande väldigt ungt och har potential att bli mycket bättre. De är snabba och i bra form, men de måste träna mer för att bli bättre på fotbollen på träningarna. Jag är van att spela i ett större och långsammare lag så det är väldigt roligt för mig att spela med en annan typ av spelare. 


Vilken skulle du säga är din främsta styrka som handbollsspelare? 

- Försvarsspel 


 Vilken är din främsta merit/bästa minne i/från din handbollskarriär?

- Jag är väldigt stolt att jag har representerat Islands ungdomslandslag men om jag måste välja ett specifikt minne så skulle jag ändå välja när mitt lag tog silver i Isländska cupen 2016. Även om det såklart var väldigt tråkigt att förlora i finalen. 


Vem är den bästa handbollsspelare som du mött? 

- Jag spelade mot Aron Pálmarsson när jag var 14 och han var 16, jag hade inte en chans.. 


Vem tycker du är bäst i Svenska landslaget? 

- Niklas Ekberg 


Och vem är bäst i det Isländska landslaget? 

- Aron Pálmarsson 


Och tillsist, berätta någonting om dig själv som inte så många vet? 

Jag är programmerare, en nörd, nästan vänsterhänt och vill jättegärna lära mig svenska.Varning + Utvisningsligan efter 5 omgångar
2017-11-03 13:39
Klassens buse, Milan Kapuran leder utvisningsligan. Stark som en björn.

Varningslistan 
1. Christoffer Adolfsson 3 varningar
2. Milan Kapuran & Dagge Lundin 2 varningar 
3. Anton Hoffman, Kevin Isberg, Anders Arvidsson,
Per Ehn, Per Haglind & Viktor Ericsson 1 varning.

Snabbast på att bli varnad har vi Anders Arvidsson som varnades efter 40 sekunder.

Utvisningsligan
1. Milan Kapuran 5 utvisningar
2. Lynx Beverskog, Adam Alm & Per Ehn 2 utvisningar 
3. Christoffer Adolfsson, Arvid Lindahl & Anders Arvidsson 1 utvisning
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Uppsala HK, 17/10 17:00 
Uppsala HK, 16/10 22:02 
Uppsala HK, 16/10 17:46