Börja Spela Handboll? - Klicka här för information
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala HK
Handboll
Dam - motion

Spela handboll för att det är kul

Onsdagen den 18 augusti hade motionslaget sin första träning för säsongen. Det kom 18 stycken tjejer i åldern 18 år till 40+ (totalt är vi 35-40 st). Några har flyttat till Uppsala för att jobba eller plugga - andra bor här sedan många år. En del hade slutat för något eller några år sedan - några har haft uppehåll på fem-tio år. Hur som helst. Alla som har spelat handboll är välkomna!

 

Vi tränar i Tiundaskolan på onsdagar kl 20-21.30. Det blir uppvärmning och passningsövningar men framför allt mycket matchspel. De som vill spela riktiga seriematcher kommer att kunna göra det i division 3 (och eventuell även i division 4). Vill man bara träna går det också bra.  Info om kostnad, försäkringar, material m m delas ut i samband med din första träning.  

Vid eventuella frågor eller om du är intresserad - kontakta Anders på Uppsala HK:s kansli via mejlen kansli@uppsalahk.se

 
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Uppsala HK, 29/06 15:01 
Uppsala HK, 20/06 07:56 
Uppsala HK, 13/06 07:30 
Uppsala HK, 07/06 10:57