A-pojk

Noll poäng, men spelet var bra
2021-12-05 22:19
Kramgott i försvaret

Två förluster även denna helg, men med lite mera medflyt kunde vi ha fått med oss en seger i andra matchen.

Mot Tumba var det jämnt fram till 8-8 i mitten av första halvlek, men där gjorde Tumba ett ryck till 14-8 och det förmådde vi aldrig resa oss från. Ändå bra spel av våra killar hela matchen, men Tumbas målvakt var praktiskt taget omutlig efter den inledande jämna perioden. Matchen slutade 31-17 men spelmässigt var vi närmare än så.

I andra matchen mot Silwing-Troja drog hemmalaget ifrån till sexmålsledning vid två tillfällen, men våra killar åt sig tillbaka in i matchen vid båda tillfällena. Vi hade två gånger uddamålsunderläge, andra gången när det bara var fem minuter kvar, men tyvärr lyckades Silwing sätta några bollar och dra ifrån igen. Ändå förlust med flaggan i topp, 29-26 till Silwing.

Bra spel och härlig inställning hos våra killar. Det gav inga poäng idag, men det kommer!

Matcher igen nästa söndag mot Lidingö och Skånela.