Börja Spela Handboll? - Klicka här för information
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala HK
Handboll
Hallar & Sekretariat

"Taggar" och nycklar (Info & Ut- och återlämning)
UHK ledare måste hämta ut personliga "taggar" och nycklar men tänk på att inte hämta ut i onödan, försök hålla max 2 ledare per lag som har dessa nycklar. Avvikelse kan vara tex A-pojk som har Tiundaskolan, dom kan behöva flera uppsättningar inom laget. Svandammen bör inte vara så stort problem om fler ledare har åtkomst (taggar), lite osäker på detta.

VIKTIGT! Dessa taggar och nycklar hanteras bara av vuxna, ungdomar under 18 år får inte vara själva i en idrottshall utan vuxen som ansvarar på plats.
 
Tagg/Nyckel service
Under andra veckan i november 2021 sker en flytt av Uppsala kommuns nyckelhantering från Kontaktcenter på Stationsgatan till Fyrishovs huvudfoajé. Därför har nyckelhanteringen stängt den 9 och 10 november. Från och med den 11 november hämtar/lämnar våra ledare i stället nycklar/taggar i Fyrishovs huvudfoajé. Öppettiderna är samma som tidigare: mån-fre 8.00-17.00, torsdagar 8.00-18.00. En fördel är att du kan förboka via mejl nyckelhantering@uppsala.se eller telefon 018-727 13 90 (telefontid 9-12) och sedan kvittera ut även senare på kvällarna (så länge Fyrishov är öppet)! 
 
 
Felanmälan
Gör en felanmälan om du upptäcker något som är trasigt eller inte fungerar.
Felanmälan vardagar 7.00-16.00 och akut jour vardagar efter 16.00 och helger: 0771-13 10 20
Om ovanstående inte fungerar testa följande - Akut felanmälan: 0771-24 55 00 
Vid handhavandefel blir du som kund debiterad utryckningskostnaden.
 
Problem med nycklar
Om du har problem med att komma in i en lokal som du bokat, kontakta kommunjouren på telefonnummer 0771-24 55 00 (vardagar efter 16.00 och helger). Du måste kunna uppge bokningsnummer. Vid handhavandefel debiteras din förening kostnaden för utryckningen.
 
Lämna tillbaka nycklar i tid
Du måste lämna tillbaka nycklar och taggar senast två veckor efter sista bokade tillfälle, även om du vill boka samma lokal nästa säsong. Om du inte gör det får du en faktura på 700 kronor per nyckel och 200 kronor per tagg. Innan du får fakturan skickar vi ett kravbrev till dig som en påminnelse.
Obs! Alla taggar och nycklar skall lämnas in när er säsong är över på våren.
 
- Våra hallar -
 
Celsius skolan
1 tagg och 1 nyckel
 
Ekudden skolan
1 tagg (troligtvis ingen nyckel)
 
Fyrishov B
Behövs ingen tagg eller nyckel, nyckel till vårt förråd i Fyrishov hämtas ut i Fyrishov reception
 
Gottsunda skolan
1 tagg (nyckel till pentry och ytterdörr mm skall finnas sekretariatsväskan)
 
Katedral skolan
1 tagg (troligtvis ingen nyckel)
 
Lundellska skolan
1 tagg (troligtvis ingen nyckel)
 
Svandammen (stora o lilla)
1 tagg (nyckel hänger i hallen)
 
Sävja skolan
1 tagg + Nyckel behövs för att komma åt minimålen och nedsänkt ribba. Om man ska spela match där så är manöverpanel inlåst i ett skåp, bakom låst jalusidörr. Det händer även att basketkorgar är nere och de "vevas" upp med motor som kräver samma nyckel.
 
Tiunda skolan
1 tagg och 1 nyckel (nyckeln är för redskapsrum, basketkorgar)
 
Tunaberg skolan
1 tagg (troligtvis ingen nyckel)
 
Uppsävja
1 tagg (troligtvis ingen nyckel)
 
Valsätra skolan
1 tagg och 1 nyckel