Börja Spela Handboll? - Klicka här för information
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Klubbkort vårterminen 2021
Nu är det dags att hämta ut vårens klubbkort. Detta är en viktig del i vår ekonomi som får klubben att gå runt och vi har ett avtal med Klubbkortet som gör att vi tjänar lite extra på varje häfte som säljs. När vi säljer Klubbkort går all vinst till klubbens gemensamma kassa för att täcka grundläggande kostnader som vi har inom Uppsala HK. Man får naturligtvis sälja fler klubbkort om man kan och vill och stötta klubbens ekonomi. 

Se mer information om Klubbkortet på deras hemsida >>>
Exempel: Om du handlar på IcaMaxi får du 400 kr i rabatt (det finns sex rabattkuponger på 50-100 kr styck). Klubbkortet kostar 200 kr. Du har tjänat 200 kr enbart på de sex kupongerna.

En spelare kan i stället för att sälja Klubbkort välja friköp (köpa sig fri) och behöver därmed inte hantera försäljningen av klubbkortkort. Avgiften för friköp är 400 kronor per termin och spelare. Men det är bättre om ni säljer klubbkorten då det gynnar klubben med volymförsäljning.


Våra lag/grupper säljer enligt nedan:

Alla spelare som tillhör lag från flickor/pojkar födda 2012 till seniorer i våra barn, ungdom- och seniorlag säljer
3 st på hösten och 3 st på våren.

För spelare i våra motionslag dam/herr är det frivilligt att sälja klubbkort. Men genom att köpa ett klubbkort kan du spara pengar samtidigt som du stödjer klubben och i vår barn/ungdomssatsning.

Våra barn i handbollsskolan behöver inte sälja klubbkort men får gärna göra det.
Vi kommer erbjuda föräldrar i handbollsskolan att kunna köpa klubbkort för eget bruk eller om föräldrar vill sälja till andra.
Anders Olsson kommer erbjuda föräldrar i handbollsskolan.

Nytt för denna termin är att ni kan sälja/köpa DIGITALA klubbkort istället för TRYCKTA klubbkort. Då säljer man istället ett plastkort med en kod och denna kod kan man även fota och skicka till den som köper DIGITALT klubbkort.
Nu den 5:e feb kommer UHK att få tillgång till 100 st digitala klubbkort.


Rutinen för vårens klubbkort är enligt följande:

1) Under 4:e feb så kommer alla spelare via nyhet/mail få en länk till denna klubbkortsinformation samt en länk till ett UHK formulär där spelare/föräldrar kan svara på om dom vill sälja TRYCKTA eller DIGITALA klubbkort eller välja "friköp".
Syftet med frågeformuläret är att få en snabb uppskattning på antal tryckta respektive digitala klubbkort som behövs per lag, tidigare har vi fått lämna tillbaka flera hundra stycken och det är en onödig hantering.
Om ni ångrar det ni har skickat in via formuläret så kan ni skicka ett nytt svar och vi utgår från senaste inskickade svaret.
Lagen får information från Teamsales gällande vad som har rapporterats in via frågeformuläret.
Frågeformulär >>> https://forms.gle/AZNHPLjKAUkbUSDu7

2) Fredagen 5 feb kommer UHK (Ivan W) att mest troligt kunna hämta ut klubbkorten, både tryckta och digitala.

3) Under helgen 6-7 feb kommer UHK  (Ivan W) att sammanställa antal klubbkort per lag.

4) From söndag kväll den 7:e feb kan klubbkortsansvariga från respektive lag boka in uthämtning av klubbkorten genom att kontakta oss på teamsales@uppsalahk.se. Vi kommer även under onsdagen den 10:e feb finnas på klubbis mellan kl 1630-1900 då klubbkortsansvariga kan hämta klubbkort.
Det går under en viss tid att lämna tillbaka klubbkort om något lag får för många (var rädd om klubbkorten).

5) Klubbkortsansvarig i laget delar ut klubbkort och dokumenterar vilka spelare samt antal klubbkort som har överlämnats.

Rapportering och avstämning från lagen samt ekonomi

6) När spelaren/föräldern sålt sina klubbkort så Swishas beloppet till lagkassan.
Obs! Handbollsskolan skall få ett Swish nummer snart, återkommer...
Text i Swish:et bör vara "Spelarens namn + tex 3 klubbkort"   (Kalle Andersson 3 klubbkort)

7) När ni har delat ut Klubbkorten till spelarna i laget så får ni gärna lämna tillbaka överblivna klubbkort så fort som möjligt genom att kontakta oss på teamsales@uppsalahk.se eller vid behov ringa Ivan Wästvind antingen på 0733-151003 eller använd gärna Whatsapp.
Då kommer antalet tillbakalämnade klubbkort att räknas av = återlämnat.

8) När laget har sålt klart klubbkorten så kommer Ulrika och Ivan på ekonomi att hjälpa er klubbkortsansvariga att stämma av vilka som har betalat via Swish och ni får då listor på Swish transaktioner.

Friköp - Dom som väljer friköp (köpa sig fri) Swishar in 400 kr till lagkassan.
Text i Swish:et bör vara "Spelarens namn friköp"  Kalle Andersson friköp)


Kontakt för Klubbkort är
UHK Teamsales - teamsales@uppsalahk.se (Mikael J och Ivan W)
UHK Ekonomi - ekonomi@uppsalahk.se (Ulrika M och Ivan W)